Zdravotnické nástroje

Transformace zdravotnických nástrojů s vhodnými inovacemi.

Poraďte si se složitostmi a změnami při současném snížení rizika nesouladu

Proces řešení otázek kvality, jako jsou nápravná a preventivní opatření (CAPA) a stížnosti na výrobky, je dnes největším zdrojem regulačního rizika pro výrobce zdravotnických prostředků.

Řešení platformy Dassault Systèmes 3DEXPERIENCE® poskytují výrobcům zdravotnických prostředků schopnost si efektivně poradit s problémy s kvalitou zlepšením sledovatelnosti a dodržováním QSR/GMP/ISO a současně eliminovat činnosti bez přidané hodnoty. To může společnostem pomoci vyhnout se riziku dodržování předpisů, snížit množství odpadu a zajistit bezkonkurenční kvalitu, bezpečnost a účinnost.

Využitím platformy 3DEXPERIENCE, která kombinuje inženýrské, kvalitní a regulační obchodní procesy, jsme se přiblížili k tomu, abychom se stali centrem výzkumu, vývoje a výrobním centrem pro naše zákazníky.

Lim HN
Olympus Technologies Singapur

Poskytujte prostředí zaměřená na pacienta

Výrobci zdravotnických prostředků se učí poskytovat vynikající personalizované zážitky zaměřené na pacienty, které zlepšují zdraví pacientů. Tento posun v inovacích je zaměřen jak na terapie a lékařské technologie, které vytvářejí, tak na procesy, které podporují jejich ekosystém.

Platforma 3DEXPERIENCE® umožňuje výrobcům zdravotnických prostředků poskytovat bezkonkurenční zkušenosti pacientů a lékařů připojením hlasových dat pacienta; poskytování modelů, které jsou podobné životním, vícestupňové a multifyzikální; umožňující komplexní virtuální prostředí pro urychlené inovace spolupráce.

Kapitalizace znalostí

Během posledního desetiletí byly společnosti na zdravotnické prostředky rozděleny do mnoha izolovaných divizí. Pro správu tohoto problému je mnoho vytvořených komplexních organizací založených na matici, které se pokoušejí zlepšit komunikaci a výměnu dat napříč divizemi, aby zefektivnily interní procesy, ale je zapotřebí mnohem více.

Organizace, které digitalizují své podnikání a využívají digitální kontinuitu v celém inovačním kontinuu, zvítězí. To změní způsob, jakým inovují a fungují, což povede k výrazně vyšším maržím díky zkušenostem zaměřeným na pacienty a ke zvýšení produktivity a zisků.

Vybrali jsme Dassault Systèmes ‚Licence k léčení pro zdravotnické prostředky‘, které nám pomohou lépe řídit regulační činnosti a vývoj nových produktů, jak expandovat na mezinárodní úrovni a musí splňovat různé požadavky trhu.

Tae-Yong Kim
Vedoucí týmu pro správu informačních systémů, Osstem Implant

Znovu objevte hodnotový řetězec

Vzhledem k tomu, že společnosti vyrábějící zdravotnické prostředky chtějí přeskočit svou konkurenci urychlením inovací, maximalizací návratnosti investic a vytvářením nových, propojených zkušeností pacientů, lídři uvidí významný růst ve spolupráci s vynálezy a nové modely se objeví v celém výrobním a hodnotovém řetězci mimo organizace občanské společnosti, společné organizace trhu a tradičních dodavatelských řetězců.

Zkušenosti založené na službách zajistí inteligentnější, efektivnější a kolaborativní otevřené inovace a společnosti poskytující zdravotnické prostředky budou směřovat k personalizovanějším zážitkům, které budou zahrnovat konzumerizaci zdraví.

Transformujte vývoj a výrobní operace

Lídři v odvětví zdravotnických prostředků musí neustále vyhodnocovat, jak zlepšit výrobní procesy, aby se zvýšila efektivita, kvalita a výkon. Využití digitálního designu a výrobních procesů představuje příležitost k urychlení inovací a zavádění nových produktů.

Díky řešením digitálního plánování a provádění platformy 3DEXPERIENCE, mohou společnosti zabývající se zdravotnickými prostředky synchronizovat globální výrobní sítě, poskytovat agilní výrobní a plánovací operace a nabízet v reálném čase viditelnost a kontrolu nad obchodními procesy prováděnými závody a dodavateli.

Řešte obchodní výzvy

kapitalizace znalostí
Zdravotnictví

Kapitalizace znalostí

Propojení systémů, lidí a dat ve virtuálním ekosystému za vedení inovací a vytváření konkurenčních výhod

celková kvalita
Zdravotnictví

Celková kvalita

Celková kvalita vyžaduje úplnou kontrolu Prozkoumat Dosáhněte souladu s předpisy s výjimečnými standardy kvality Vylepšený

bezpečnost, kontrola a instrumentace
Zdravotnictví

Zdravotnické nástroje

Transformace zdravotnických nástrojů s vhodnými inovacemi. Prozkoumat Poraďte si se složitostmi a změnami při současném

Nenašli jste, co jste hledali nebo chcete vědět víc? Kontaktujte nás!

Beru na vědomí a souhlasím s tím, že mé osobní údaje budou zpracovávány v souladu se
Zásadami ochrany osobních údajů společnosti 3E Praha Engineering, a.s.

Nezmeškejte exkluzivní nabídku na SOLIDWORKS!

Zúčastněte se našich webinářů!

Webináře

SolidSteel

Webinář: Objevte možnosti SolidSteel Parametric pro 3D konstrukci

Připojte se k nám dne 17. dubna na exkluzivním webináři, kde Vám představíme pokročilý 3D nástroj SolidSteel Parametric - klíč ...

Zveřejněno: 06/03/2024

Webináře

SOLIDWORKS / Top

Webinář: 10 důvodů, proč pracovat v SOLIDWORKS

Zveme Vás na náš nadcházející webinář s názvem "10 důvodů, proč pracovat v SOLIDWORKS". Tento webinář je skvělou příležitostí pro ...

Zveřejněno: 04/03/2024

Vy máte myšlenku, my jsme řešení…

Rychlá poptávka

Beru na vědomí a souhlasím s tím, že mé osobní údaje budou zpracovávány v souladu se
Zásadami ochrany osobních údajů společnosti 3E Praha Engineering, a jsem informován, že mohou být sdíleny s důvěryhodnými zúčastněnými stranami pro obchodní účely, jako jsou například osoby podílející se na dodání zboží nebo služeb, či na realizaci plateb na základě smlouvy.
Vyberte jednu z možností. Svůj případný souhlas dáváte pouze společnosti 3E Praha Engineering, a.s. za účelem zasílání informací o produktech, službách, akčních nabídkách a vzdělávacích materiálech.