Telekomunikace, výpočetní technika a síť

Využití digitální transformace

Digitální transformace, uvnitř a venku

Inovativní dopravci, infrastrukturní společnosti i výrobci zařízení usilují o vnitřní transformaci, která jim pomůže lépe zvládat složitosti konkurence v digitálním světě, aby se vyrovnali se svými konkurenčními výzvami. To zahrnuje transformace, které jim mohou pomoci orientovat se v přechodu od výroby hardwarově orientovaných produktů k vývoji nabídek, které kombinují hardware, software a služby.

Konečně, 3DEXPERIENCE poskytne flexibilní systém, kde můžeme zvyšovat a snižovat společně s podnikáním.

Johan Torstensson
CIO, Ericsson

Noví konkurenti a nové příležitosti

Velkou výzvou pro odvětví telekomunikací, výpočetní techniky a sítě je řešení nových konkurentů, neboť konvergence odvětví širokopásmového připojení, médií a informačních technologií pokračuje. Vzhledem k tomu, že telekomunikační společnosti se snaží využívat nových příležitostí, které umožňuje internet věcí, vzestup mPayments, sítě 5G, cloud computing a další digitální vývoj, čelí jak tradičním, tak ne-telekomunikačním konkurentům.

Naslouchání „Hlasu zákazníka“ v průběhu vývoje

Úspěch ve vysoce konkurenčním telekomunikačním prostředí spočívá na rozvoji působivých zákaznických zkušeností, poskytování personalizovaných služeb, silné zákaznické podpory a vysoké kvalitě sítě.

To vyžaduje otevření hranice inovací prostřednictvím sociálních představ a umožnění, aby požadavky zákazníků byly formulovány, pochopeny, zachyceny a validovány v průběhu celého životního cyklu produktů a služeb.

Obsluha různých zákazníků s modulárními, konfigurovatelnými nabídkami

Produkty, jako jsou mobilní zařízení, pozemní zařízení, satelity, pozemské stanice a další, byly vždy složité. Aby se snížila tato složitost a řešily intenzivní náklady a časové tlaky, společnosti zabývající se telekomunikacemi, výpočetními technikami a sítěmi stále více přijímají modulární, variantně orientovaný vývoj produktů s modularitou a aplikací hardwarových, softwarových a servisních komponent.

Flexibilní výroba k řešení volatilní poptávky

Průmyslový internet věcí (IIoT) urychluje obchodní rozhodování využitím informací o plánování, výrobě a distribuci s mnohem vyšším stupněm inteligence, automatizace a přesnosti.

Digitální integrace plánování výroby, realizace a plánování poptávky na jedné platformě přináší rychlost výroby a agilitu požadovanou na dnešních konkurenčních a nákladově citlivých trzích.

Využití analýzy PLM ke zvýšení výkonu

Rychlejší rozhodování je zásadní pro to, abyste si udrželi náskok před konkurencí. Zaměstnanci potřebují stručné a včasné informace přizpůsobené jejich potřebám úkolů, bez ohledu na to, zda jsou prodejní osobou, projektovým manažerem nebo vedoucím pracovníkem.

To je obzvláště důležité pro high-tech inovace a vývoj produktů.

Řešte obchodní výzvy

smluvní výrobní služby
High-Tech

Smluvní výrobní služby

Inovace v nově vznikajícím internetu zážitků Prozkoumat Vyrovnat se s volatilní poptávkou Pro EMS a

dodavatelé technologií
High-Tech

Dodavatelé technologií

Splnění „Menší, lepší, rychlejší“ výzev Prozkoumat Vyhrajte více, a mnohem výnosnějších, zakázek Manuální procesy nabídek

polovodiče
High-Tech

Polovodiče

Jízda na IoT vlně přináší nové příležitosti prostřednictvím nových trhů, zákazníků a aplikací Prozkoumat Synchronizace

spotřební elektronika
High-Tech

Spotřební elektronika

Delivering Innovation in the Emerging Internet of Experiences Prozkoumat Vytvářejte uživatelské prostředí Zkušenosti uživatelů jsou

Nenašli jste, co jste hledali nebo chcete vědět víc? Kontaktujte nás!

Beru na vědomí a souhlasím s tím, že mé osobní údaje budou zpracovávány v souladu se
Zásadami ochrany osobních údajů společnosti 3E Praha Engineering, a.s.

Nezmeškejte exkluzivní nabídku na SOLIDWORKS!

Zúčastněte se našich webinářů!

Webináře

SolidSteel

Webinář: Objevte možnosti SolidSteel Parametric pro 3D konstrukci

Připojte se k nám dne 17. dubna na exkluzivním webináři, kde Vám představíme pokročilý 3D nástroj SolidSteel Parametric - klíč ...

Zveřejněno: 06/03/2024

Webináře

SOLIDWORKS / Top

Webinář: 10 důvodů, proč pracovat v SOLIDWORKS

Zveme Vás na náš nadcházející webinář s názvem "10 důvodů, proč pracovat v SOLIDWORKS". Tento webinář je skvělou příležitostí pro ...

Zveřejněno: 04/03/2024

Vy máte myšlenku, my jsme řešení…

Rychlá poptávka

Beru na vědomí a souhlasím s tím, že mé osobní údaje budou zpracovávány v souladu se
Zásadami ochrany osobních údajů společnosti 3E Praha Engineering, a jsem informován, že mohou být sdíleny s důvěryhodnými zúčastněnými stranami pro obchodní účely, jako jsou například osoby podílející se na dodání zboží nebo služeb, či na realizaci plateb na základě smlouvy.
Vyberte jednu z možností. Svůj případný souhlas dáváte pouze společnosti 3E Praha Engineering, a.s. za účelem zasílání informací o produktech, službách, akčních nabídkách a vzdělávacích materiálech.