Nábytek a domácí potřeby

Inovativní řešení pro domácí nábytek, kuchyňské a koupelnové vybavení, malá zařízení, kutily a zahradní nářadí a kancelářský a profesionální nábytek, které zvyšují flexibilitu designu v kombinaci s inteligentní optimalizací dodavatelského řetězce.

Vylepšete návrh a vývoj produktů pomocí 3D návrhového softwaru

Dnes jsou na designéry kladeny požadavky, aby přišli s inovativními a vysoce technickými řešeními za krátkou dobu. A tato řešení musí zahrnovat připojení k jiným zařízením, musí být schopna přizpůsobení a musí mít estetický design podle trendu. Dnešní návrháři musí používat moderní 3D řešení pro návrh a vizualizaci, aby mohli vytvářet produkty, které nového spotřebitele nadchnou a potěší.

Zvyšte rozechvění a loajalitu zákazníků pomocí 3D digitálních prostředků

Pokud jde o rozhodnutí o nákupu, má nový spotřebitel téměř nekonečný výběr. Značka, která může zjednodušit rozhodovací proces a rychle nasměrovat spotřebitele k dokonalé volbě, pravděpodobně vyhraje prodej. Například pokročilá řešení pro rozhodování založená na 3D vykreslování, rozšířené realitě nebo umělé inteligenci mohou bezbolestně vést spotřebitele správným výběrem zábavným a intuitivním způsobem. Klíčovou součástí budování věrnosti značce a opakovaného prodeje je schopnost rychle vyřešit problémy Vašich zákazníků vzrušujícím a bezbolestným způsobem.

Optimalizujte dodavatelský řetězec pomocí řešení inteligentního plánování

Nová ekonomika vyžaduje dodavatelský řetězec, který je nejen nastaven pro hromadnou výrobu, ale také ten, který dokáže rychle a levně reagovat na požadavky na přizpůsobení. Vyžaduje to inteligentní plánovací systémy, které lze v okamžiku na míru přizpůsobit, rychle přesměrovat materiály a odborné znalosti a optimalizovat výrobní procesy – to vše při zachování marže a rychlosti doručení.

Potěšte nové zákazníky pomocí zážitků na vyžádání

Naše budoucnost je plná vzrušujících zážitků poháněných digitálním obsahem a připojenými zařízeními. Jsme v procesu přechodu z internetu věcí, s připojenými zařízeními, která spolu komunikují, na internet zkušeností. V tomto novém světě se aktiva a digitální zařízení spojují a vytvářejí vzrušující, užitečný a obohacující zážitek pro zákazníky, svět, ve kterém Váš budík může spustit kávovar, ohřát vodu ve sprše a navrhnout oblečení vhodné pro povětrnostní podmínky, to vše současně. Je to budoucnost zážitků pro spotřebitele.

Řešte obchodní výzvy

nový spotřebitel
Domov a životní styl

Nový spotřebitel

Dnešní spotřebitelé jsou městští, propojení, zmocnění a hledají transparentnost. Jejich porozumění umožňuje společnostem splnit jejich

móda a luxusní zboží
Domov a životní styl

Móda a luxusní zboží

Poskytněte novou generaci personalizace a zkušeností pro obuv, oblečení, doplňky, brýle, šperky, hodinky a průmysl

nábytek a domácí potřeby
Domov a životní styl

Nábytek a domácí potřeby

Inovativní řešení pro domácí nábytek, kuchyňské a koupelnové vybavení, malá zařízení, kutily a zahradní nářadí

Nenašli jste, co jste hledali nebo chcete vědět víc? Kontaktujte nás!

Beru na vědomí a souhlasím s tím, že mé osobní údaje budou zpracovávány v souladu se
Zásadami ochrany osobních údajů společnosti 3E Praha Engineering, a.s.

Nezmeškejte naše webináře!

Webináře

[Workshop] Do letních měsíců s novým SOLIDWORKS. Objevte nejnovější možnosti SOLIDWORKS & 3DEXPERIENCE

Zveřejněno: 18/04/2024

Vy máte myšlenku, my jsme řešení…

Rychlá poptávka

Beru na vědomí a souhlasím s tím, že mé osobní údaje budou zpracovávány v souladu se
Zásadami ochrany osobních údajů společnosti 3E Praha Engineering, a jsem informován, že mohou být sdíleny s důvěryhodnými zúčastněnými stranami pro obchodní účely, jako jsou například osoby podílející se na dodání zboží nebo služeb, či na realizaci plateb na základě smlouvy.
Vyberte jednu z možností. Svůj případný souhlas dáváte pouze společnosti 3E Praha Engineering, a.s. za účelem zasílání informací o produktech, službách, akčních nabídkách a vzdělávacích materiálech.