CO JE NOVÉHO V SOLIDWORKS® EDUCATION EDITION 2018-2019

Podpořte studenty na cestě k úspěchu

Začal nám nový školní rok a s ním přichází i nová edice SOLIDWORKS EDU, který pomáhá studentům  v jejich profesním rozvoji. Ve 3E Praha Engineering jsme připraveni vám opět po celý školní rok pomáhat. 

Program SOLIDWORKS Education Edition 2018-2019 poskytuje studentům a učitelům špičkový profesionální software, propojení s širokou uživatelskou komunitou a naši VIP technickou podporu. Učitelům a studentům tak pomáháme v jejich studiu, výuce i kariérní přípravě.

Díky programu SOLIDWORKS® Education Edition 2018-2019 získají vaši studenti zkušenosti s navrhováním a konstrukcí, které potřebují k budování své profesní kariéry. Na nové generace techniků a konstruktérů jsou kladeny stále větší nároky při  řešení konstruktérských problémů.

Pro SOLIDWORKS EDU 2018-2019 jsou oproti verzi 2017-2018 k dispozici nové produkty a výhody:

  • SOLIDWORKS CAM více >> plně integrovaný systém CAM se softwarem SOLIDWORKS a databází znalostí, který usnadňuje proces přípravy obrábění pomocí jednoduchého uživatelského rozhraní. Díky němu lze snadno a rychle vyrábět v CAD konstrukci navržené díly a naučit tak studenty osvědčené postupy obrábění ve výrobě.
  • SOLIDWORKS PCB více >> integrovaný, přizpůsobený nástroj pro elektronické návrhy, který plně spolupracuje se softwarem SOLIDWORKS a vytváří 2D schémata a 3D rozvržení součástí. Návrhy PCB snadno oživíte díky integrovaným datům konstrukce, asociativním procesům změn a robustním možnostem analýzy. Software SOLIDWORKS PCB sdružuje elektrické a mechanické procesy návrhu, a pomáhá tak studentům pochopit kompletní rozsah mechatroniky a Internetu věcí.
  • SOLIDWORKS PDM více >> funguje prostřednictvím aplikace Průzkumník Windows a umožňuje snadno vyhledat, přejmenovat a znovu využít soubory, díly a výkresy, sdílet informace návrhu a automatizovat pracovní postupy. Zajišťuje, že členové týmu, studenti i učitelé pracují vždy s aktuální verzí svého návrhu.
  • SOLIDWORKS COMPOSER více >>  výborný grafický nástroj pro technickou komunikaci. Vytvořte pro svůj model montážní předpis, servisní příručku, návod k používání nebo školící materiál. Využití obrázků a animací pro návody a marketingové materiály. Změny v konstrukci se okamžitě promítají do změn připravených materiálů. 
  • SOLIDWORKS DraftSight PROFI více >> 2D kreslící nástroj pro vytváření a editace DWG souborů. Školy  mohou využít výhod verze PROFI pro všechny své studenty jako bonus Solidworks 2018-2019.
  • My SolidWorks Professional pro studenty více >> přístup k více než 600 výukovým videím, které se věnují celé řadě témat týkajících se programu SOLIDWORKS a které tak nabízejí studentům skvělou plaftormu pro výuku i budování kariéry. Součástí jsou také přípravné kurzy na zkoušky CSWA a CSWP.

Vyzkoušejte si software SOLIDWORKS Education Edition 2018-2019 a poskytněte svým studentům i své škole konkurenční výhodu v podobě získání zkušeností s ovládáním nejpoužívanějšího 3D konstrukčního programu na světě.

Máte dotaz? Naše technická podpora je Vám k dispozici!

Sdílet článek na sítích:

Objevte více:

Nejnovější články:

Nenašli jste, co jste hledali nebo chcete vědět víc? Kontaktujte nás!

Beru na vědomí a souhlasím s tím, že mé osobní údaje budou zpracovávány v souladu se
Zásadami ochrany osobních údajů společnosti 3E Praha Engineering, a.s.

Nezmeškejte naše webináře!

Webináře

[Workshop] Do letních měsíců s novým SOLIDWORKS. Objevte nejnovější možnosti SOLIDWORKS & 3DEXPERIENCE

Zveřejněno: 18/04/2024

Vy máte myšlenku, my jsme řešení…

Rychlá poptávka

Beru na vědomí a souhlasím s tím, že mé osobní údaje budou zpracovávány v souladu se
Zásadami ochrany osobních údajů společnosti 3E Praha Engineering, a jsem informován, že mohou být sdíleny s důvěryhodnými zúčastněnými stranami pro obchodní účely, jako jsou například osoby podílející se na dodání zboží nebo služeb, či na realizaci plateb na základě smlouvy.
Vyberte jednu z možností. Svůj případný souhlas dáváte pouze společnosti 3E Praha Engineering, a.s. za účelem zasílání informací o produktech, službách, akčních nabídkách a vzdělávacích materiálech.