Dejte svým studentům všechny nástroje, které potřebují k úspěchu

Využijte všechny výhody softwaru SOLIDWORKS® Education Edition

Začíná nový školní rok a určitě hledáte nástroje, kterými můžete podpořit aktivitu, efektivitu i zájem o výuku u vašich studentů.

Program SOLIDWORKS® Education  je plně integrovaná sada pro navrhování a konstrukční analýzu podporující výuku ve školách, se kterou získáte i připojení k rozsáhlé síti poradců a potenciálních zaměstnavatelů z celého světa, jejímž cílem je zvýšit úspěšnost studentů při studiu i při budování kariéry.

S programem SOLIDWORKS® Education  máte k dispozici nejen velmi efektivní nástroje pro výuku, ale i celou řadu dalších výhod, které vy i vaši studenti mohou využívat.

  • Pracujte doma stejně jako ve škole!  Více >>
    SOLIDWORKS Education nabízí bezplatnou licenci pro domácí použití pro každého studenta i učitele školy. Studenti tak mohou v SOLIDWORKS  pracovat na svých konstrukční projektech kdykoli a kdekoli. Učitelé si mohou doma připravit řadu úloh, které použijí ve výuce ve škole. Ve spojení s cloudovým úložištěm máte k dispozici velmi  mocný nástroj pro komunikaci mezi školou a studenty.
  • Výukové materiály Více >>
    Pedagogové hrají zásadní roli v rozvoji příští generace inovátorů v technice a  strojírenství a SOLIDWORKS jim pomáhá výukovými materiály i hotovými osnovami výuky.  V SOLIDWORKS najdete nejen kompletní nástroje pro vzdělávání v CAD/CAM, ale i výukové  lekce a podpory. Součástí produktů SOLIDWORKS, SOLIDWORKS Simulation, SOLIDWORKS Motion a SOLIDWORKS Flow Simulation jsou stovky stručných online výukových materiálů.
  • Certifikace SOLIDWORKS Více >>
    Školy, které jsou poskytovateli akademických certifikací, mohou bezplatně nabízet certifikační zkoušky SOLIDWORKS. Certifikace SOLIDWORKS jsou obecně uznávané zkoušky, které hodnotí znalosti studentů.  Ti pak mohou snadněji hledat odborné stáže nebo trvalé zaměstnání, protože certifikáty jsou prvním krokem při úspěšném hledání práce. Některé školy nabízejí tyto certifikační zkoušky jako závěrečné testy a výstupy výuky. Kontaktujte nás a my vám poradíme, jak se stát akreditovaným poskytovatelem akademické certifikace pro své studenty.
  • MySolidworks Professional Více >>
    MySolidWorks Professional nabízí studentům perfektní příležitost zdokonalit své znalosti v programu SOLIDWORKS.  Připojit se mohou v libovolný okamžik, z libovolného místa a na libovolném zařízení k obsahu, školení a službám SOLIDWORKS. Získají tak přístup k více než 600 produktovým výukovým videím, včetně přípravných kurzů na zkoušky CSWA a CSWP.
  • Sponzorství konstrukčních soutěží Více >>
    SOLIDWORKS Education nabízí bezplatné sponzorování studentských konstrukčních týmů. Každý člen konstrukčního týmu obdrží osobní licenci softwaru SOLIDWORKS Student Edition a přístup k jedné z největších světových komunit uživatelů prostřednictvím programu MySolidWorks for Students. Kontaktujte naše EDU oddělení a my vám pomůžeme s podporou vašich konstrukčních týmů v jejich projektech.
  • Podpora vzdělávání pedagogů a studentů

Pro vaše pedagogy připravíme vzdělávací programy CAD/CAM pro jejich odborný růst i pedagogické dovednosti formou školení, odborných seminářů i odborných stáží. Máme akreditaci MŠMT pro tyto vzdělávací programy a vy je můžete financovat s využitím Šablon MŠMT. Pro vaše studenty připravíme odborné přednášky a semináře pro výuku CAD/CAM. K jednotlivým programům máme řadu výukových materiálů s příklady, které můžete využít ve výuce. Kontaktujte naše EDU oddělení zde.

Vyzkoušejte si software SOLIDWORKS Education Edition 2018-2019 a poskytněte svým studentům i své škole konkurenční výhodu v podobě získání zkušeností s ovládáním nejpoužívanějšího 3D konstrukčního programu na světě. Kontaktujte nás pro zaslání zkušební verze zde.

Máte dotaz? Naše technická podpora je Vám k dispozici!

Sdílet článek na sítích:

Objevte více:

Nejnovější články:

Nenašli jste, co jste hledali nebo chcete vědět víc? Kontaktujte nás!

Beru na vědomí a souhlasím s tím, že mé osobní údaje budou zpracovávány v souladu se
Zásadami ochrany osobních údajů společnosti 3E Praha Engineering, a.s.

Nezmeškejte exkluzivní nabídku na SOLIDWORKS!

Zúčastněte se našich webinářů!

Webináře

SolidSteel

Webinář: Objevte možnosti SolidSteel Parametric pro 3D konstrukci

Připojte se k nám dne 17. dubna na exkluzivním webináři, kde Vám představíme pokročilý 3D nástroj SolidSteel Parametric - klíč ...

Zveřejněno: 06/03/2024

Webináře

SOLIDWORKS / Top

Webinář: 10 důvodů, proč pracovat v SOLIDWORKS

Zveme Vás na náš nadcházející webinář s názvem "10 důvodů, proč pracovat v SOLIDWORKS". Tento webinář je skvělou příležitostí pro ...

Zveřejněno: 04/03/2024

Vy máte myšlenku, my jsme řešení…

Rychlá poptávka

Beru na vědomí a souhlasím s tím, že mé osobní údaje budou zpracovávány v souladu se
Zásadami ochrany osobních údajů společnosti 3E Praha Engineering, a jsem informován, že mohou být sdíleny s důvěryhodnými zúčastněnými stranami pro obchodní účely, jako jsou například osoby podílející se na dodání zboží nebo služeb, či na realizaci plateb na základě smlouvy.
Vyberte jednu z možností. Svůj případný souhlas dáváte pouze společnosti 3E Praha Engineering, a.s. za účelem zasílání informací o produktech, službách, akčních nabídkách a vzdělávacích materiálech.