Kamera pro Vaše CAD data!

SOLIDWORKS Visualize je samostatný program, který kombinuje možnosti špičkového vykreslovacího nástroje s prostředím pro navrhování a s pracovními postupy umožňujícími snadnou a rychlou tvorbu vizuálního obsahu. Program je určen konstruktérům, inženýrům, pracovníkům marketingu a dalším tvůrcům obsahu.

SOLIDWORKS Visualize je kamerou pro Vaše CAD data. Stačí jednoduše naimportovat data mnoha různých formátů. Velmi snadno změnit vzhled z rozsáhlé databáze materiálů, přidat efekty a nechat si vykreslit obrázek nerozeznatelný do reálné fotografie. Lze tak prezentovat produkt daleko dříve, než je skutečně vyroben.

SOLIDWORKS VISUALIZE
solidworks visualize
SOLIDWORKS VisualizeVisualize StandardVisualize Professional
Fotorealistické vykreslení++
Odrazy, stíny, vyzařování světla++
Průhledné pozadí obrázků++
Vykreslení všech kamer + +
Databáze vzhledů a prostředí++
Zaostření na detail++
Rozložení výpočetního výkonu +
Konfigurace projektu +
Tvorba animací +
Vložení zdrojů světla +
Efekt pohybu +
Síťové vykreslování +

Visualize Standard

Visualize Standard není potřeba kupovat! Je automaticky součástí každé instalace SOLIDWORKS Professional a Premium při platné roční údržbě. Jedná se o plnohodnotný vykreslovací program. Díky snadnému použití lze velmi rychle a snadno vytvořit 2D vykreslený obrázek ve fotorealistické kvalitě. Vaše marketingové a prezentační materiály tak získáte v maximálně kvalitě za tu nejlepší cenu.

Efekty

Oslovení trhu nikdy nebylo jednodušší. Pomocí speciálních efektů bude Váš obrázek nerozeznatelný od fotografie. Můžete tak prezentovat výrobek daleko předtím, než bude skutečně vyroben. Stejně jako při pořízení reálné fotografie lze upravovat hloubku ostrosti a ohniskovou vzdálenost. Vznikne tak efekt fotografie zaostřené na vybrané místo, tzv. makro. Efekt pohybu se pak použije pro vykreslení rotujících objektů, jako jsou například kola automobilu při jízdě. Vznikne tak přirozeně vypadající simulace pohybu, jako by byl skutečně vyfotografován jedoucí automobil.

Síťové vykreslení – Visualize Boost

Vytvoření fotorealistického obrázku vyžaduje vykreslovací proces, který může trvat pár minut, ale také až několik hodin. Záleží na požadované kvalitě, velikosti a dalších faktorech. Pro urychlení vykreslení lze použít Visualize Boost. Tento nástroj rozprostře výpočetní výkon na více počítačů v síti a lze tak vykreslení výrazně urychlit. Pomocí Visualize Boost lze do vykreslení zahrnout nevyužité výpočetní prostředky a velmi tak zefektivnit využití firemní sítě.

Interaktivní 3D obsah – Virtuální realita

Ohromit Vaším výrobkem můžete také pomocí 3D fotografie, tzv. Virtuální reality. Jedná se o sled fotorealistických obrázků vytvořených pod různým úhlem a modelem tak lze otáčet a prohlížet si ho z různých stran. Reálné zobrazení Vašeho produktu tak lze předvádět mnohem dříve, než je produkt skutečně vyroben. Virtuální realitu lze takto velmi jednoduše zobrazit v rámci webového prohlížeče.

Máte dotaz? Naše technická podpora je Vám k dispozici!

Sdílet článek na sítích:

Objevte více:

Nejnovější články:

Nenašli jste, co jste hledali nebo chcete vědět víc? Kontaktujte nás!

Beru na vědomí a souhlasím s tím, že mé osobní údaje budou zpracovávány v souladu se
Zásadami ochrany osobních údajů společnosti 3E Praha Engineering, a.s.

Nezmeškejte naše webináře!

Webináře

[Workshop] Do letních měsíců s novým SOLIDWORKS. Objevte nejnovější možnosti SOLIDWORKS & 3DEXPERIENCE

Zveřejněno: 18/04/2024

Vy máte myšlenku, my jsme řešení…

Rychlá poptávka

Beru na vědomí a souhlasím s tím, že mé osobní údaje budou zpracovávány v souladu se
Zásadami ochrany osobních údajů společnosti 3E Praha Engineering, a jsem informován, že mohou být sdíleny s důvěryhodnými zúčastněnými stranami pro obchodní účely, jako jsou například osoby podílející se na dodání zboží nebo služeb, či na realizaci plateb na základě smlouvy.
Vyberte jednu z možností. Svůj případný souhlas dáváte pouze společnosti 3E Praha Engineering, a.s. za účelem zasílání informací o produktech, službách, akčních nabídkách a vzdělávacích materiálech.